PLA DE MILLORA
DEL BARRI DE L'ERM.

MANLLEU
  
Durant el 2010, el programa Temps x Temps de Manlleu ha fet 221 intercanvis i ja compta amb 113 persones inscrites
Data publicació: 30-12-2010


  Durant l'any 2010, el programa d'intercanvi de serveis entre les persones Temps x Temps de Manlleu ha realitzat 221 intercanvis entre manlleuencs i manlleuenques dels diferents barris de la ciutat. Hi ha hagut intercanvis de català, noves tecnologies, cuina, manualitats, suport escolar o activitats d'oci a l'aire lliure, i han comptat amb la participació de 50 persones noves que s'han adherit al programa, amb el que s'ha arribat a un total de 113 participants.

La valoració del programa és molt positiva, ja que s'ha aconseguit l'objectiu principal: la solidaritat veïnal, és a dir, establir relacions solidàries entre veïns i veïnes de diversos barris del municipi de Manlleu, especialment del barri de l'Erm. En el 70% dels 221 intercanvis fets el 2010 hi ha hagut intercanvi entre participants del barri de l'Erm i participants d'altres barris de Manlleu. Per tant, el projecte ha donat l'oportunitat de trencar amb la barrera imaginària que la ciutadania dels altres barris de Manlleu té sobre els veïns i veïnes de l'Erm i s'han afavorit les relacions de suport i ajuda mútua.

El projecte Temps x Temps s'ha anat consolidant durant aquest any 2010 i la previsió és que segueixi creixent i arribi a ser un valor afegit a tenir molt en compte en el temps de crisi econòmica que vivim.

Temps x Temps es va posar en marxa el mes de maig de 2009 amb l'objectiu de crear vincles de solidaritat i amistat entre les persones, alhora que reben o donen un servei. És una iniciativa de la Taula 2 del Pla de convivència que es porta a terme des del Pla de millora del barri de l'Erm, i està obert a tot el municipi de Manlleu.

Les persones interessades a participar al Temps x Temps de Manlleu es poden adreçar els dijous de 16 a 20 hores a l'Escola d'Adults de Manlleu (plaça Llevant, 3), o bé poden trucar al telèfon 93 850 65 00. També es pot con­sul­tar el blog de Temps x Temps: http://tempsxtemps.blogspot.com/

 


Tornar

Enviat per AnnaMarta Roca


Connecta't | Crèdits | Avís legal