PLA DE MILLORA
DEL BARRI DE L'ERM.

MANLLEU
  
L'1 de maig, Fira del Joc al Parc de l'Erm
Data publicació: 29-04-2011


  Aquest diumenge, dia 1 de maig, tindrà lloc la sisena edició de la Fira del Joc al Parc de l'Erm de Manlleu. Petis, joves i grans estan convidats a participar en aquesta trobada lúdica i festiva per compartir el fet de jugar.

A partir de les 5 de la tarda i fins a les 8 del vespre, el Parc de l'Erm serà l'escenari de més de 70 jocs d'arreu del món de la mà dels Tradijocs de Giramont, jocs tradicionals i populars de tot l'estat espanyol, i els Jocs del món de la Setmana PIC.

A més, també hi haurà la fira d'entitats i associacions de Manlleu, que comptarà amb una quinzena de participants, i una paradeta solidària destinada al projecte Àfrica: reconstrucció, extensió i portada d'aigua potable a la zona rural de Burundi, organitzada per la delegació de Manlleu de Mans Unides.

La Fira del Joc, que s'inclou dins de les activitats de la Setmana PIC de Manlleu, té l'objectiu de treballar el joc com a font de diàleg, coneixement mutu i respecte vers la diversitat de cultures. Aquesta Fira es concep com un espai de millora de les relacions socials i la convivència, d'acord amb els principis del Pla de Convivència del Pla de millora del barri de l'Erm.


 


Tornar

Enviat per AnnaMarta Roca


Connecta't | Crèdits | Avís legal