PLA DE MILLORA
DEL BARRI DE L'ERM.

MANLLEU
  
Prop de 800 persones a la Fira del Joc de Manlleu
Data publicació: 03-05-2011

Fira del Joc 2011-Foto: elter.netFira del joc 2011. Foto: elter.net

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Aquest diumenge, dia 1 de maig, es va fer la sisena edició de la Fira del Joc al Parc de l'Erm de Manlleu. Prop de 800 persones, entre petits, joves i grans van participar en aquesta trobada lúdica i festiva per compartir el fet de jugar.

A partir de les 5 de la tarda i fins a les 8 del vespre, el Parc de l'Erm va ser l'escenari de més de 70 jocs d'arreu del món de la mà dels Tradijocs de Giramont, jocs tradicionals i populars de tot l'estat espanyol, i els Jocs del món de la Setmana PIC.

També es va fer la fira d'entitats i associacions de Manlleu, que va comptar amb una quinzena de participants, i una paradeta solidària destinada al projecte Àfrica: reconstrucció, extensió i portada d'aigua potable a la zona rural de Burundi, organitzada per la delegació de Manlleu de Mans Unides.

La Fira del Joc, que s'inclou dins de les activitats de la Setmana PIC de Manlleu, té l'objectiu de treballar el joc com a font de diàleg, coneixement mutu i respecte vers la diversitat de cultures. Aquesta Fira es concep com un espai de millora de les relacions socials i la convivència, d'acord amb els principis del Pla de Convivència del Pla de millora del barri de l'Erm.

 


Tornar

Enviat per AnnaMarta Roca


Connecta't | Crèdits | Avís legal