PLA DE MILLORA
DEL BARRI DE L'ERM.

MANLLEU
  
El 9 de juny arrenquen les Festes del barri de l'Erm
Data publicació: 03-06-2011

Imatge d'una de les receptes de l'any 2010
  Dijous vinent, dia 9 de juny, començaran les Festes del barri de l'Erm de Manlleu. El tret de sortida de les diferents activitats serà un acte que es farà a les 20 hores a la sala d'actes de l'Escola Puig-Agut, que constarà de la presentació de l'edició 2010 del llibre de receptes "Cuines del món des de l'Erm", a càrrec de Manel Molera Pascual, cuiner del restaurant Torres Petit de Manlleu, del pregó, que farà l'historiador manlleuenc Federico Vázquez Osuna, i d'una coreografia musical a càrrec de noies del barri de l'Erm.

L'endemà, dia 10 de juny, es farà el 7è Tast Gastronòmic "Cuines del món des de l'Erm", a partir de les 18 hores davant del Casal Cívic de Manlleu (al carrer Torrent i Garriga) i, com cada any, per només un euro es podran tastar tres plats diferents. Els plats els elaboren veïns i veïnes del barri, amb la intenció d'afavorir la relació i l'intercanvi a partir de les creacions culinàries procedents de les diferents cultures que conviuen a l'Erm.

Altres actes destacats de les festes seran un torneig de futbol sala, el dissabte 11 de juny, a les 18 hores al Puig-Agut, un sopar amb ball, el mateix dissabte a les 21.30 hores a la plaça del Mercat, o una matinal castellera, el diumenge dia 12 de juny al Parc de l'Erm.

La cloenda de les festes del barri es farà el dissabte 18 de juny, amb el XXV Festival Flamenco de Manlleu, que es farà a partir de les 21h.30 al Casal Cívic, i que està organitzat per la Penya Flamenca.

Les Festes de l'Erm les organitza la coordinadora d'entitats de l'Erm ‘Fem Barri', amb el suport de l'Ajuntament de Manlleu i l'Institut de Desenvolupament de l'Erm.


 

 


Tornar

Enviat per AnnaMarta Roca


Connecta't | Crèdits | Avís legal