PLA DE MILLORA
DEL BARRI DE L'ERM.

MANLLEU
  
Noves tecnologies
  Aquest apartat inclou actuacions diverses amb l'objectiu de potenciar la incorporació de les noves tecnologies a la població, les empreses i l'escola de l'àmbit del Pla de millora, i que pot repercutir també en el conjunt de Manlleu. D'aquesta manera es vol evitar l'anomenada escletxa digital, l'exclusió de determinats sectors de població de l'accés a les noves tecnologies. 

D'una banda, podem destacar la posada en marxa de la pàgina web del Pla de millora del barri de l'Erm, l'estiu del 2006. Se'n va fer un acte de presentació pública el 24 d'octubre de 2006, al Casal Cívic de Manlleu. L'octubre de 2008 està en línia la nova pàgina web que esteu consultant, amb més apartats i més informació sobre el Pla. 

D'altra banda, aquest apartat també contempla la instal·lació d'un punt de connexió a Internet sense cables al Casal Cívic de Manlleu. Aquesta actuació s'ha començat a desplegar el segon trimestre de l'any 2008 i la inauguració del punt de connexió s'ha fet a finals d'octubre de 2008. Així, tothom que disposi d'un ordinador portàtil que pugui captar les xarxes sense fils al Casal Cívic es podrà connectar de manera gratuïta a Internet, dins del projecte de l'Ajuntament de Manlleu de la xarxa ciutadana sense fils manlleuconnecta.

En aquesta actuació també s'hi duen a terme actuacions del  Pla director de la societat del coneixement i de la informació de Manlleu. Per exemple, a principis del 2007 es va obrir el Punt Òmnia al Casal Cívic de Manlleu, i s'estan dissenyant actuacions d'alfabetització de noves tecnologies relacionades amb l'aprenentatge del català.

 

 

   

 

 

 


Connecta't | Crèdits | Avís legal