PLA DE MILLORA
DEL BARRI DE L'ERM.

MANLLEU
  
Comença l'enderroc del Mercat Municipal de Manlleu
Data publicació: 23-06-2010

 

Enderroc Mercat Municipal Manlleu

 

Enderroc Mercat Municipal Manlleu

 

 

Ahir dimarts, dia 22 de juny, va començar l'enderroc de l'edifici del Mercat Municipal de Manlleu, amb la qual cosa es va donar el tret de sortida a una de les actuacions principals del Pla de millora del barri de l'Erm d'aquest 2010.

El dia abans es van iniciar els preparatius de l'enderroc, amb el buidatge de l'interior de l'edifici i l'extracció de materials a reciclar, i dimarts al migdia les excavadores van procedir a començar la demolició, que és previst que duri poc més d'un dia.

Des que a principis de juny es va posar en funcionament el Mercat Municipal provisional a la plaça del mercat del dilluns, l'edifici del Mercat Municipal va quedar tancat i es van fer els passos previs per la preparació de l'enderroc: tancament i senyalització del recinte d'obres, baixa dels subministraments de serveis, comunicació als veïns de l'entorn, etc.

Un cop acabat l'enderroc i quan s'hagi extret la runa, aquest juliol començarà la construcció del nou edifici del Mercat Municipal i la urbanització del seu entorn més immediat, un projecte dels arquitectes osonencs que van constituir la UTE Colomer-Rifà i Comas-Pont. El nou mercat apostarà pel producte fresc de qualitat i la restauració.

Les obres les du a terme la UTE formada per Tau Ingeniería y Construcciones Especiales SA i Arc, Concesionaria de Obras y Servicios SA, per un import de 3,97 milions d'euros, i han d'estar acabades a finals d'any. Un cop fetes les obres de l'edifici i l'entorn els paradistes construiran les seves parades, i la previsió és que es pugui inaugurar el nou mercat al llarg del primer semestre del 2011.


 


Tornar

Enviat per AnnaMarta Roca


Connecta't | Crèdits | Avís legal