PLA DE MILLORA
DEL BARRI DE L'ERM.

MANLLEU
  
S’acaba l’obra pública del nou Mercat Municipal de Manlleu, i s’inicia la fase en què els paradistes poden fer els seus establiments
Data publicació: 18-03-2011

Façana del nou Mercat Municipal de Manlleu

 

 

Interior del nou Mercat Municipal de Manlleu

 

 

  Aquesta setmana, l'Institut de Desenvolupament de l'Erm i l'Ajuntament de Manlleu ja han fet la recepció de l'obra pública del nou Mercat Municipal de Manlleu i de la urbanització del seu entorn més immediat.

Abans de 15 dies s'obrirà tot l'espai públic de l'entorn del nou edifici perquè tothom en pugui gaudir, ja que s'hi estan fet uns últims acabats i la neteja corresponent.

A l'interior del mercat ara comença la fase de l'obra privada, que va a càrrec dels paradistes. De fet, aquesta setmana ja han pogut començar a entrar al nou edifici a prendre mides per poder fer les obres dels seus establiments. A partir d'ara, cadascun dels paradistes haurà de demanar el permís d'obres corresponent i la llicència d'activitats, tràmits que s'intentaran agilitar el màxim possible.

La previsió és poder inaugurar el nou mercat entre el juny i el juliol d'enguany.

El nou mercat municipal de Manlleu és un edifici espaiós i lluminós. Consta d'una planta baixa, amb les parades de producte fresc, un bar, un restaurant i una sala polivalent. Algunes de les parades, com ara el forn, la floristeria, el quiosc, la botiga de menjars preparats o el bar, tindran accés també per la part exterior, per poder obrir de manera independent a la resta de l'equipament.

A més, el nou edifici també compta amb una aula gastronòmica amb cuina i un local per a entitats del barri. L'accés a aquestes instal·lacions, ubicades al primer pis per la part de la plaça del Mercat, es podrà fer de forma independent, al marge de l'horari comercial de l'equipament.

A l'altre extrem de l'edifici, per la part del carrer Mercat, hi ha l'àrea de serveis, accés de mercaderies i cambres frigorífiques, i al primer pis hi ha vestidors, magatzems i obradors. El projecte també inclou 50 places d'aparcament.

El mercat ha estat un projecte dels arquitectes osonencs que van constituir la UTE Colomer-Rifà i Comas-Pont, i les obres les ha dut a terme la UTE formada per Tau Ingeniería y Construcciones Especiales SA i Arc, Concesionaria de Obras y Servicios SA.

Aquesta actuació forma part del Pla de millora del barri de l'Erm, i s'ha finançat amb diners de la Llei de Barris, del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea i de l'Ajuntament.

 


Tornar

Enviat per Maria Valldeneu


Connecta't | Crèdits | Avís legal