PLA DE MILLORA
DEL BARRI DE L'ERM.

MANLLEU
  
Comencen les obres al Parc de l’Erm de Manlleu
Data publicació: 17-08-2010

Vista aèria de les obres del Parc de l'Erm
  El dimecres 18 d'agost van començar les obres de millora del Parc de l'Erm, que també s'estenen als carrers Madiroles i Pintor Guàrdia de Manlleu, amb la finalitat de millorar els serveis dels habitatges i el seu entorn més proper.

Els trets més característics de les obres del parc són l'eliminació del mur que l'envolta, suprimint-ne així les barreres arquitectòniques, la plantada de til·lers i el manteniment de la majoria dels arbres que hi ha ara i la creació de quatre zones d'aparcament en bateria al voltant del parc. S'instal·larà una font, taules, bancs i papereres, i es combinaran zones de sorra amb zones de paviment. A més, s'obligarà a reduir la velocitat als vehicles que circulin entorn del parc.

Per a dur a terme aquesta reforma s'han tingut en compte les aportacions de la ciutadania en el procés participatiu que es va fer els anys 2008 i 2009.

Mentre durin els treballs de remodelació, que és previst que s'allarguin tres mesos, la circulació de vehicles pels carrers Madiroles i Pintor Guàrdia a l'entorn del Parc de l'Erm quedarà tallada. El tancament, que permet el pas de vianants, és necessari perquè també es faran obres en el clavegueram i les instal·lacions dels serveis, i s'aprofitarà per fer nova la urbanització d'aquests carrers. 

L'empresa constructora que fa les obres és Tau Ingeniería y Construcciones Especiales SA, per un import de 1.292.893,29 euros.

Aquesta actuació al parc i al seu entorn forma part del Pla de millora del barri de l'Erm, gestionat per l'Institut de Desenvolupament de l'Erm, amb l'objectiu de donar resposta als problemes del barri, connectar-lo amb la resta de Manlleu i millorar la qualitat de vida i la convivència dels seus habitants.


Tornar

Enviat per AnnaMarta Roca


Connecta't | Crèdits | Avís legal