PLA DE MILLORA
DEL BARRI DE L'ERM.

MANLLEU
  
Aquest diumenge, dia 2 de gener, inauguració veïnal del nou Parc de l'Erm de Manlleu
Data publicació: 28-12-2010


  Aquest diumenge, dia 2 de gener de 2011, es farà la inauguració veïnal del nou Parc de l'Erm de Manlleu, un cop s'han acabat les obres de remodelació d'aquest espai públic, que s'han dut a terme en el marc del Pla de millora del barri de l'Erm, amb el finançament de la llei de barris.

L'Associació de Veïns i Veïnes del barri de l'Erm ha organitzat pel matí de diumenge, d'11 a 13 hores, tot un seguit d'activitats per inaugurar aquest espai del barri. A les 11 hores hi haurà jocs per a la quitxalla, a les 11.30 hores es faran uns parlaments de salutació als assistents per part de l'Associació de Veïns i de l'alcalde de Manlleu, Pere Prat.

Posteriorment, a les 11.40 hores, es farà una cantada de nadales, i a les 11.50 hores arribarà el patge reial, que atendrà tots els nens i nenes que vulguin portar-li la carta per als Reis Mags de l'Orient. A les 12 hores hi haurà sardanes amb la cobla Canigó.

També amb motiu d'aquesta celebració, l'Associació de Veïns i Veïnes del barri de l'Erm ha organitzat aquest dijous, dia 30 de desembre, un recital amb músics i poetes de l'Erm. A partir de les 20 hores al teatre de l'Escola Puig-Agut hi haurà un recital musical a càrrec de Ferran S. Albrich, al violoncel, Ester Balasch Lozano, al piano, i Sara Balasch Lozano, al violí. I, tot seguit, es farà un recital poètic a càrrec de Montserrat Llorens Baulenas i de Sergi Oliva.  

Les obres del parc de l'Erm, que ha dut a terme l'empresa Tauicesa, van començar el 18 d'agost passat, amb l'objectiu de millorar el Parc de l'Erm i els carrers Madiroles i Pintor Guàrdia de Manlleu. També s'ha actuat en el subsòl, amb obres en el clavegueram i per millorar els serveis dels habitatges. La direcció d'obres ha anat a càrrec de l'equip redactor del projecte, Espinàs-Tarrassó, i de l'aparellador Miquel Sellés.

Aquesta actuació al parc i al seu entorn forma part del Pla de millora del barri de l'Erm, gestionat per l'Institut de Desenvolupament de l'Erm i les diferents àrees municipals, amb l'objectiu de donar resposta als problemes del barri, connectar-lo amb la resta de Manlleu i millorar la qualitat de vida i la convivència dels seus habitants. El finançament de la llei de barris finalitza aquest 31 de desembre, però algunes actuacions en l'àmbit social al barri tindran continuïtat.

 

 


Tornar

Enviat per AnnaMarta Roca


Connecta't | Crèdits | Avís legal