PLA DE MILLORA
DEL BARRI DE L'ERM.

MANLLEU
  
Parc de l'Erm
Parc de l'Erm   El parc de l'Erm està situat al bell mig de l'àmbit d'actuació del Pla de Millora del barri de l'Erm i molt pròxim a diversos equipaments municipals, com el Mercat Municipal, l'escola Puig-Agut o el Casal Cívic. 

Aquesta actuació pretén repensar el parc de l'Erm com a espai públic de lleure, repòs i passeig. També es preveu l'enjardinament del parc i la millora del mobiliari urbà i l'enllumenat, a més de la redefinició dels usos d'aquest espai. El parc de l'Erm forma part del projecte de criteris d'urbanització. L'objectiu és crear un disseny unitari de tot l'espai i alhora crear àmbits diferenciats que permetin fer-ne usos diferents. L'actuació urbanística mantindria la vegetació i l'arbrat existent i l'incrementaria, junt amb més mobiliari urbà. També es preveu connectar el parc amb el carril bici i incorporar una zona d'aparcaments per a aquests vehicles.

El desplegament d'aquesta actuació està previst entre el 2008 i el 2009. En concret, durant el 2008 l'IDE compta amb un grup de practiques del Màster de Participació i polítiques locals de la Universitat Autònoma de Barcelona i la Diputació de Barcelona, que s'encarregarà del procés de participació ciutadana per a la remodelació del parc.  

 

 

 

 


Connecta't | Crèdits | Avís legal