PLA DE MILLORA
DEL BARRI DE L'ERM.

MANLLEU
  
Ja s’han lliurat 28 habitatges de la promoció de Vilamuntà a veïns i veïnes de Can Garcia
Data publicació: 10-11-2010

Promoció d'habitatges amb protecció oficial de Vilamuntà

 

  Ahir al migdia es va fer a Manlleu l'acte de lliurament de claus a onze famílies propietàries i amb residència habitual a Can Garcia per reallotjar-los a la promoció d'habitatges amb protecció oficial del carrer de Vilamuntà.

Des que el 23 juliol passat es va fer l'acte públic amb el primer lliurament de claus a onze famílies, no s'ha aturat el procés i se n'han anat lliurant d'altres. Amb els onze pisos d'ahir ja hi ha un total de 28 habitatges en què hi viuen o hi viuran en breu famílies de Can Garcia. Així, més de la meitat dels habitatges de Vilamuntà destinats a reallotjaments, que eren un total de 53, ja estan adjudicats.

A mesura que cada família vagi formalitzant els tràmits legals necessaris, es continuaran lliurant claus dels nous habitatges a la promoció de Vilamuntà, que ha d'acollir 53 de les 63 famílies que van voler participar en el primer grup de reallotjaments. La resta es reallotjaran al llarg de l'any vinent a les promocions amb protecció oficial d'Alta Cortada i Miriana. 

 


Tornar

Enviat per AnnaMarta Roca


Connecta't | Crèdits | Avís legal